Alumínium zsalugáter

 

Az ARTO zsalugáterek alumíniumból készülnek, a gyártás során egy különösen tartós időjárásálló porszórt felületet kapnak. A hagyományos, fából készült zsalugáterekkel ellentétben nincs szükség a karbantartásukra. Megtartják színüket és csillogásukat. A fárasztó festegetés a múlté.

 

Több, mint egy klasszikus zsalugáter.

A zsalugáterek korábban főként a betörések ellen védtek. Ma már nemcsak betörésbiztosnak kell lennie egy zsalugáternek, hanem védenie kell a napfénytől, hő- és hangszigetelési funkciót kell ellátnia és design szerepet is be kell töltenie. Különösen hosszú élettartama kimagasló működési biztonságot garantál minden részletében. Igaz ez a mozgatható lamellás zsalugáterekre is. Ezek a zsalugáterek pontosan úgy irányítják a fényt, ahogyan Ön szeretné. Majdnem teljesen be lehet sötétíteni a nyugodt éjszakai alváshoz. Apropó nyugalom: hogy erős szélben se zörögjenek, ARTO zsalugátereink speciális, marással kialakított lamella megvezetéssel rendelkeznek.

 

Előnyök első pillantásra

- Karbantartásmentes, megbízhatóan működtethető, véd a betörésekkel szemben, jó hő- és hangszigetelő. 
- Hosszú élettartam.
- A homlokzat meghatározó eleme, stílusjegye lehet.
- Személyre szabott design: modern, mediterrán vagy tradícionális.
- Kombinálható IGI rolós rovarhálóval.
- Kapható egyszerű szerelőkerettel (költséghatékony szerelésre ideális) vagy anélkül, illetve csak szárny vasalat nélkül is.

 

Bővebb információk regisztráció után a Letöltések menüpont alatt található katalógusban.

ARTO zsalugáter részleteiben

1. Univerzálzár: az egyszerű zárásért és nyitásért.

2. Fix, vagy belülről tetszőlegesen állítható lamellákkal.

3. Könnyen kezelhető, integrált zsaluszárny tartó (max. szárnyszélesség: 60 cm. max szárnyméret: 1,5 m2).

4. A zsalugáterszárnyat klasszikus megjelenésű zsalugáterszárny-tartóval biztosítjuk nyitott helyzetben.

 

IGI ROLLO

Különösen alkalmasak ablakokhoz. Működtetése gyerekjáték. Ha nincs rá szükség (pl.: télen) eltűnik a dobozában. Huzatbiztos kivitel.
 
Magasszintű átláthatóságot biztosító, üvegszálból készült háló. Praktikus zárósín fogórésszel. A padlóhoz csatlakozó kefék távol tartják a csúszó mászó rovarokat. Számos RAL-színben rendelhető.
 
 
Forrás: Schlotterer