Natúr garázskapu

- Színválasztáshoz kattintson ide.

- Acéllemez boríttású kazettás kivitel rinolit fóliás felület tölgy színben: sötét, arany, mahagóni és rusztikus 3m szélességig.

- Nagyon jó hő és hang szigetelési tényezővel rendelkezik
- A poliuretán szigetelésű garázskapukat tökéletes szigetelési tulajdonságok jellemzik ez által csökkentik a fűtési költségeket. Alsó tömítő gumi a küszöböt helyettesíti és minimalizálja a talaj egyenetlenségeit.

- Kimagasló szigetelési tényezők - További információk

- Alsó gumitömíttő - küszöböt helyettesíti és a talaj egyenletlenségét korrigálja
- Ujjbecsípődés elleni védelem

- A biztonsági elemek úgy lettek kialakítva a szekciókon és a vasalaton egyaránt, hogy a szerelésnél és a kapu használata során ne történjen baleset. -további információkér kattintson ide.
OLYMPS DOOR - garázskapuk beleértve a vasalatot, tartozékait Európába vannak gyártva. Megfelelnek az összes Európai szabványnak (CE minősítés).
Szekcionált kapukat mindíg a garázs belső falsíkjára szereljük. Ennek köszönhetően a garázs mélysége tökéletessen ki van használva
- Kazettás kivitel

 

Az atraktív kazettákaz épületnek különleges megjelenést biztosít
- Felülete Woodgrain

 
Faerezet mintájú felület a leggyakrabban használt felületkezelés a garázskapu szekcióknál. Faerezetű mintát egyszerű tisztítani és karbantartani. Esővíz nem hagy nyomot rajta és az apróbb karcolások szinte észrevehetetlenek a felületen. Itt.
PURhab szigetelés

 

Max. szélesség:
5600 mm
Max. magasság::
2490 mm
Szín:
Arany tölgy, sötét tölgy, mahagóni
Design:
Kazetta

 

Forrás: http://www.olymps-door.hu/

 

Forrás: http://www.olymps-door.hu/